DISTANSKURSER

Skriva självbiografi

7 brev 2500 kr
Skriv om ditt liv! Hur hittar man den röda tråden när man skriver självbiografiskt? Oavsett om du skriver för dina närmaste eller satsar på utgivning finns det många frågor att ställa sig. Du får även kunskap om gestaltning, dramaturgi samt löpande kommentarer kring texten du skriver.

Skriva roman

10 brev 7500 kr
Detta är en kurs för dig som har en romanide. Under kursens gång får du kunskap om dramaturgi, gestaltning och research. Likväl som hur du går tillväga för att bli publicerad. Vid varje utskick får du teori och övningsuppgifter. Efter varje inlämning av nya kapitel på din roman får du grundlig respons på det du skrivit.

Skrivande inspiration

5 brev 800 kr
En kurs för dig som vill komma igång med skrivandet. Med hjälp av kortare skrivövningar får du enkel och handgriplig hjälp att hitta inspiration i stort som smått. Dessutom får du respons på dina texter så att du kan utvecklas i ditt skrivande.

SKRIVARKURSER I ALINGSÅS

Tisdagar kl. 10-13

10 ggr 400 kr
Fokus ligger på att öppna det kreativa flödet med inspirerande skrivövningar som stimulerar alla sinnen. Dessa passar såväl nybörjare som erfaren. Utan prestige släpper vi fram berättarglädjen.

Tisdagar kl. 13-15

10 ggr 800 kr
Skriv om ditt liv! Hur hittar man den röda tråden när man skriver självbiografiskt? Oavsett om du skriver för dina närmaste eller satsar på utgivning finns det många frågor att ställa sig. Tillsammans reder vi ut dem och hjälps åt för att komma framåt med texten.

Måndagar kl. 18-20.30

10 ggr 1.700 kr
För dig som vill lära dig om processen att skriva en skönlitterär roman och kanske redan har en ide. Kursen innehåller olika skrivövningar som alltid är kopplade till den teoretiska genomgången om tex dramaturgi, karaktärsbeskrivning. Det finns även utrymme för det egna skrivandet och hjälp framåt med texten.